Zeleninové šťávy
Nedostatek určitých minerálií, solí a vitaminů může být příčinou mnoha nemocí. Tato sekce Vám dá podnět, jak se mohou určité choroby lépe překonat! Některé účinné látky, jako například životně důležité organické minerálie a soli, nejsou v naší stravě buď vůbec nebo jen nedostatečně obsaženy. To je jedna z hlavních příčin nemocí.
Jak můžete svému tělu nejlépe opatřit nutné vitální látky, se dozvíte na našich stránkách.
Podstránky
1. Čerstvé ovocné a zeleninové šťávy
3. Zdraví je předpoklad spokojeného života
4. Proč nejíst ovoce a zeleninu vcelku?
7. Šťávy nejsou koncentrované potraviny
8. Ochrana před pesticidy a postřikovými látkami
9. Kolik šťávy můžeme vypít bez váhání?
10-05. Pomerančová šťáva *****
10-10. Šťáva ze zelených fazolí
10-11. Šťáva z řeřichy potoční
10-13. Šťáva z grapefruitů ***
10-20. Šťáva z karotky, červené řepy a okurek *****
10-21. Šťáva z karotky, červené řepy a kokosového ořechu *****
10-25. Šťáva z hlávkového salátu
10-29. Šťáva z pampelišky *****
10-35. Šťáva ze zelené papriky
10-42. Šťáva z růžičkové kapusty
10-43. Šťáva z červené řepy *****
10-46. Šťáva z řapíkatého celeru *****
10-51. Šťáva z rajských jablíček *****
10-52. Šťáva z topinamburů (Slunečnice hlíznatá)
10-53. Šťáva z hroznů, hroznového vína *****
16. Pomohou šťávy při hojení kostí?
17. Na co bychom měli dávat pozor
21. O autorovi - Norman W. Walker
Upozornění
Je pochopitelné, že při závažných onemocněních je lékařská pomoc nevyhnutelná a omezit se v takových případech na léčení svépomocí může být životu nebezpečné. Rady a doporučení, se kterými se setkáte na těchto stránkách, tedy v žádném případě nemají nahradit lékaře. Jejich cílem je spíše prevence různých onemocnění rozšíření všeobecných znalostí a informování o významu přírodních léčivých sil, aby si čtenář v případě potřeby mohl sám pomoci jednoduchými a přirozenými prostředky. Autoři nemohou ručit za následky vyplývající ať už ze správného, či nesprávného použití metod a receptů, které jsou prezentovány.